augustus, 2016

zo21aug15:00zo17:45Virtuous Sons

Meer

Details

Virtuous Sons is een (rock) trio uit de omgeving van Utrecht bestaande uit de ervaren muzikanten Appie Folgerts, Jeroen Doppen en Bob Hoekstra. Met zijn drieën spelen zij pakkende en toegankelijke songs die zich kenmerken door een stevig geluid, meerstemmige koortjes en pakkende melodieën. Naast eigen werk spelen ze covers waarvan je denkt “hé die ken ik, maar waarvan ook alweer?” en de band weet daarbij een originele en eigen draai aan deze songs te geven.

Op het podium spatten het spelplezier en de energie ervan af en klinkt de band als een geoliede machine die iedere zaal, kroeg of festival in beweging krijgt.

Ook in de studio weten de jongens hun weg te vinden. Na het opnemen van een eerste promo-cd in 2014 gaat de band later dit jaar de studio in voor het opnemen van een EP met eigen werk.

Zowel live als in de studio laten ze zien en horen wat ze kunnen. De muziek van Virtuous Sons borduurt voort op invloeden van helden als The Who, The Kinks, The Beatles, Neil Young, Jimi Hendrix en meer, maar bovenal heeft de band een sterk eigen geluid. De mannen zijn van plan om er deze middag weer een mooi feestje van te maken!

De band:
Appie Folgerts – zang en basgitaar
Jeroen Doppen – zang en gitaar
Bob Hoekstra – zang en drums

Tijd

(Zondag) 15:00 - 17:45

Locatie

Het gezelligste plein van Amersfoort

Groenmarkt, 3811CP Amersfoort

footer-logos-SNS
footer-logos-segafredo
footer-logos-sabi-sands
footer-logos-profin-2
footer-logos-burgt-strooij
footer-logos-ben-smeeing
footer-logos-grolsch
footer-logos-scheerder
X