oktober, 2015

za17okt16:30za23:55FeaturedKwartfinale WK RUGBY

Meer

Details

Nadat de TBM haar wedstrijden heeft gespeeld op de Bokkeduinen zullen langzaamaan vele leden en rugbyliefhebbers afzakken naar de Groenmarkt om samen met onze partner ’t Nonnetje Drinken & Eten te genieten van de wedstrijden op RTL7 van de Rugby World Cup

Daar gaan we de kwartfinales uitzenden, helaas niet op het grote scherm van 15m2, dit is toch afgeblazen door de gemeente, en zoals een goed rugby-er betaamt: de ref heeft altijd gelijk ook al heeft hij ongelijk ( we zijn geen voetballers 😉 ).

Natuurlijk hebben we een plan B, en die is net zo megagaaf als plan A, dus kom gerust. 1 ding is zeker, het is warmer dan optie A.

In ’t Nonnetje Drinken & Eten staan alle tv’s bij de bar en in de rookruimte afgestemd op RTL7. Ook de beamer met groot scherm staat aan. Dus waar je ook staat of zit, je mist geen moment van de wedstrijden!

Tijdens de gehele dag zal een filmploeg van RTL7 aanwezig zijn om te laten zien dat Rugby in Amersfoort leeft. Dus nogmaals, als je komt Geel/Zwart zijn de juiste kleuren.

 

16:30 uur de voorbeschouwing

17:00 uur kwartfinale
Zuid Afrika -Wales

21:00 uur kwartfinale
Nieuw Zeeland – Frankrijk

Rugby=033

Tijd

(Zaterdag) 16:30 - 23:55

footer-logos-SNS
footer-logos-segafredo
footer-logos-sabi-sands
footer-logos-profin-2
footer-logos-burgt-strooij
footer-logos-ben-smeeing
footer-logos-grolsch
footer-logos-scheerder
X