juli, 2015

do30jul20:00do23:00Het ROZE rad (Gaypride Amersfoort )

Meer

Details

Op de Groenmarkt komt dit jaar een nieuw programma, het Roze Rad. Verwacht deze avond een mix van muziek, meezingen, variété en quizvragen. Voor mensen die wel graag de gezelligheid van een roze evenement opzoeken, maar minder op hebben met de stampende beats op de Hof. Het programma speelt zich hier tussen 20:00 en 23:00 uur af.

Tijdens dit onderdeel staat een roze rad van avontuur centraal. Het publiek draait aan het rad en bepaalt zo wat er gaat gebeuren. Wordt het een nummer uit de Homo Top-100, een quizje, spel of andere activiteit? Ook wordt op dit podium deze avond de Derk Koetje Award uitgereikt.

De muzikale invulling is in handen van zangeressen en danseressen Joyce en Marie Louise Geurtsen. Samen met zanger pianist Wilco Koster brengen zij deze avond een gevarieerd en verrassend programma, waarbij diverse gastartiesten een rol spelen.

Marie Louise en Joyce begonnen beide al op jonge leeftijd met zingen, dansen, toneel spelen en pianolessen. In hun tienerjaren zaten beide zussen bij het Nederlands Musical Ensemble en volgden later diverse opleidingen op het gebied van zang, muziek en musical. Marie Louise en Joyce treden ook samen veel op. Zo waren ze onder andere te bewonderen in het SBS6 programma The Winner Is, waar ze winnaar werden in de categorie Familie.

Wilco Koster speelt al sinds zijn zevende levensjaar piano. Tijdens zijn jeugd volgde hij privélessen in zowel klassieke als popmuziek. Het besluit om na zijn middelbare school aan het conservatorium van ALkmaar te studeren kwam dan ook niet als een verrassing. Tegenwoordig treedt hij met diverse formaties en bij de meest uiteenlopende gelegenheden op door heel Nederland. Zo begeleidt hij wekelijks de Live Jam Sessie in het Amersfoortse café Pitchers.

Tijd

(Donderdag) 20:00 - 23:00

Locatie

Het gezelligste plein van Amersfoort

Groenmarkt, 3811CP Amersfoort

footer-logos-SNS
footer-logos-segafredo
footer-logos-sabi-sands
footer-logos-profin-2
footer-logos-burgt-strooij
footer-logos-ben-smeeing
footer-logos-grolsch
footer-logos-scheerder
X