juni, 2019

zo23jun15:00Duo Rendez-VousLa vie en rose

Meer

Details

Samen met pianist Peter Mohr verzorgt Freek Pril een optreden waarin Franse chansons centraal staan. Veel Franse chansons roepen herkenning op bij Nederlands publiek. Sommige chansons zijn in Nederland een hit geweest zoals ‘La vie en rose’ en ‘Non, non, rien n’a changé’. Andere nummers zoals ‘La Montagne’ zijn van oorsprong Franstalig. Dit nummer werd in Nederland bekend als ‘Het dorp’ dat Wim Sonneveld zong. Voor het zingen van chansons heb je levenservaring nodig zodat je in je zang de emoties kunt overbrengen.

Freek Pril groeide als kind van Nederlandse expats op in Tunesië waar hij met zijn jongenssopraan de sterren van de hemel zong tijdens optredens in de kerk. Dankzij zijn jeugd in Tunesië is Frans zijn tweede taal.

In Nederland kwam hij in contact met pianist Peter Mohr, samen hebben ze als duo Rendez-vous een speellijst opgebouwd met chansons die voor veel herkenning zorgen bij ons publiek. Peter Mohr is naast pianist ook dirigent en producer. Rendez-Vous speelt graag in een huiselijke sfeer maar ook op knusse pleinen zoals de Groenmarkt. Het samen laten smelten van de klanken van zang en piano, de zuiverheid daarvan laten horen aan het publiek. Dat is hun doel.

Tijd

(Zondag) 15:00

Locatie

Het gezelligste plein van Amersfoort

Groenmarkt, 3811CP Amersfoort

footer-logos-SNS
footer-logos-segafredo
footer-logos-sabi-sands
footer-logos-profin-2
footer-logos-burgt-strooij
footer-logos-ben-smeeing
footer-logos-grolsch
footer-logos-scheerder
X